2022-05-21 08:32:37• hírek • Fizetett tartalom

„Fontos, hogy napirenden legyünk az új technológiákkal is” – a Ferroli hőszivattyúiról szólt a Poszet Kft. meetingje

Az épületek fűtés- és hűtéstechnológiájához kapcsolódó iparág folyamatos fejlődésen megy keresztül. Ennek köszönhetően pedig új berendezések kerülnek piacra, sőt, néha egészen új eljárásokkal is találkozunk, amelyek még a szakemberek számára is újdonságnak számítanak.

Annak érdekében pedig, hogy a Poszet Kft. kötelékében és partnerségében tevékenykedő szerelők naprakész információkkal rendelkezzenek, a cég folyamatos tréningeteket, bemutatókat szervez számukra.

Szerdán a tamásváraljai Tilkós Panzióban gyűltek össze azok a szerelők, akik vagy a cég saját alkalmazottai vagy partnerei annak, hogy meghallgassák az olasz Ferroli cég területi igazgatójának előadását a hőszivattyú technológia előnyeiről, illetve a kapcsolódó berendezések beszereléséről és használatáról.

A Ferroli hőszivattyú technológiája még újdonságnak számít a romániai piacon, ezért annak érdekében, hogy a cég kötelékében dolgozók tartani tudják a lépést az újdonságokkal, az ilyen találkozók igen hasznosak mindannyiuk számára.



„Fontos, hogy a saját szerelőink és a partnereink időben hozzájussanak a friss információkhoz, és naprakészen, felkészülten állhassanak az ügyfeleink rendelkezésére. Mivel a Poszet Kft. elsősorban egy szaküzlet, ezért nem elégszünk meg azzal, hogy vásárlóinkat csak kiszolgáljuk, hiszen úgy nem lennénk többek egy internetes áruháznál. Mi ragaszkodunk hozzá, hogy ügyfeleink számára segítsünk kiválasztani a számukra legelőnyösebb terméket, majd segítsünk annak beszerelésében és beüzemelésében is. Ehhez pedig szükség van arra, hogy azok a szerelők, akikkel együtt dolgozunk, kellően felkészültek legyenek. Ezért szerveztük a szerdai találkozót is, és szervezünk hasonló bemutatókat a jövőben is” – magyarázta szerkesztőségünknek Groza Norbert, a Poszet Kft. kereskedelmi vezetője.

Amit pedig a hőszivattyú technológiáról tudni kell, egy új, alternatív fűtési módszer a gázzal, a fával, vagy a pellettel szemben. Ugyanazon az elven működik, mint a hűtőszekrény, csak fordítva. A nyomáskülönbséget kihasználva az alacsonyabb hőmérsékletű helyről elvonja a hőt és a magasabb hőmérsékletű helyre szállítja. Pont azon az elven működik, mint a klíma, csak nem a levegőt hűti vagy melegíti a szobánkban, hanem egy közvetítő anyagot, legtöbb esetben vizet, amit a falban, mennyezetben vagy a padlóban cirkuláltatunk. A hőszivattyú jelenleg az egyik legkorszerűbb, megújuló energiaforrással működő, környezetbarát fűtési megoldás.

A rendszer háromféle technológián alapuló berendezésre építhető ki. Bővebb információkért viszont keresse a Poszet Kft. munkatársait, akiket Szatmárnémetiben a Bujorului 52. szám alatt találnak meg. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: